Alle voordelen van een grenspostadres

Post doorsturen na verhuizing

Post laten doorsturen na verhuizing naar België of Duitsland gedurende een half jaar kost € 253,70 (doorzendservice Postnl). Laten doorsturen naar een Afhaalpunt en daar zelf ophalen kost € 44,20 (verhuisservice Postnl). Uw Postadres bespaart u veel geld.

Kopen bij Nederlandse of Duitse webwinkels

Vele webwinkels verzenden geen pakketten naar het buitenland. Indien wel, vaak tegen hoge verzendkosten en uw post of pakket is doorgaans lang onderweg. Met een abonnement bij Grenspostadres.nl kunt uw post of pakje laten zenden aan één van onze vele afhaalpunten in de grensstreek van Nederland en Duitsland. Uw eigen gekozen afhaalpunt in de grensstreek is dé oplossing en ook nog eens voor een uiterst schappelijk tarief.

Kijken naar Nederlandse TV-zenders

Voor het kijken in België en Duitsland naar Nederlandse zenders (bijv. via Canaldigitaal of Digitenne) kan een afhaalpunt van Grenspostadres.nl als registratie-adres worden opgegeven.

Gebruiken als tweede postadres

Het adres van uw gekozen afhaalpunt van grenspostadres.nl kan vaak als postadres worden gebruikt voor overheidsinstellingen en sommige banken. Handig, omdat post naar het buitenland vaak lang onderweg is of wanneer banken extra portokosten berekenen.

Besparen op verzendkosten

Post en pakketten verzenden naar een adres vanuit het buitenland kost veel geld. Uw post en bestelde pakketten in Duitsland of Nederland kunt u ook laten afleveren bij een afhaalpunt van Grenspostadres.nl in de grensstreek van Nederland en Duitsland en het daar zelf ophalen. Met een abonnement bij Grenspostadres bespaart U veel geld!

Abonneren op Nederlandse of Duitse tijdschriften

Een abonnement nemen op Nederlandse of Duitse tijdschriften kan meestal niet als je ze wil ontvangen in het buitenland of is erg duur door de extra verzendkosten. Laat uw Nederlandse of Duitse tijdschriften bezorgen op een Nederlands of Duits afhaalpunt van Grenspostadres.nl. Zo bespaart u kosten!

Aanvragen van een mobiel telefoon-abonnement

Voor het aanvragen van een mobiel Nederlands of Duits telefoonabonnement kan het adres van het afhaalpunt van Grenspostadres.nl als registratie-adres worden opgegeven.

Gebruiken als alternatief voor een postbus

Voor een Postnl-postbus in Nederland of een postbus in Duitsland betaalt u veel geld. Er kunnen vaak geen pakketten naar toe worden gestuurd. Het adres van een door u gekozen afhaalpunt van Grenspostadres.nl is een veel goedkoper alternatief.

Maak een einde aan postproblemen en
ontdek de oplossingen van Grenspostadres.nl

Aanvragen